Blushi: PS dhe PD pas tre javësh do të bashkëqeverisin

Blushi tha se kjo marrëveshje është duke u negociuar dhe pritet të bëhet publike pas dy javësh.

Ai garantoi se partia e tij nuk do të pranojë asnjë rol në këtë skenar PD-PS, ndërsa theksoi se LIBRA do të regjistrohet në KQZ javën e ardhshme.