Blero e “kërcënon” Afronën me kafshim (Foto)

Blero Muharremi është i njohur si tifoz i Barcelonës dhe padyshim se një nga të pëlqyerit e tij është edhe sulmuesi Luis Suarez.

Në ndërkohë, ai e ka shfrytëzuar të kaluarën e uruguaianit (kafshimin e lojtarëve në fushë) për ta “kërcënuar” të dashurën e tij.

“Do të të kafshoj si Suarezi”, i ka thënë Blero të dashurës së tij, Afrona Dika.

Postimi është shoqëruar me fotografinë e mëposhtme.

afrona