Bagdad, 23 të vdekur në dy shpërthime

Në një lagje të Bagdadit kanëndodhur dy shpërthime dhe si pasojë kanë mbetur të vdekur 23 persona dhe 43 të tjerë janë plagosur.

Bëhet me dije se njëri shpërthim ka ndodhur në një lagje të qytetit përmes një bombe të telekomanduar.

Shpërthimi i dytë ka ndodhur pranë një stadiumi futbolli.

Viktimat janë konfirmuar edhe nga spitali, kur ata u dërguan për ndihmë mjekësore.