flori

flori

A qan burri?

A qan burri?

Nga Çapajev Gjokutaj 1. Fjala ‘burrë’ në shqip përdoret edhe si sinonim i forcës dhe vetëpërmbajtjes. Parë kështu burrit nuk i...

Page 79 of 83 1 78 79 80 83