Lokal per shitje ne Londer

Biznesi eshte i hapur .

Hapesira i objektit eshte 3500 sq ft. Orari i hapjes eshte e diel deri te ejnte 11am deri 1am. Te premte dhe te shtune 11am deri 3am. 
Ka hapesire perpara lokalit, ka dhe bace te madhe nga mrapa. Kapaciteti eshte 150 persona. C

mimi eshte £50 mije, qeraja eshte £55 mije ne vit, Business Rates jan £9mij ne vit. Çmimi eshte ven per shitje te shpejte. Ne qofte se jeni te interesuar kontaktoni sa me pare

Dori07793464610.