18 janari, dita më depresive e vitit

Studimet e ndryshme thonë se kjo ditë është konsideruar e tillë,pasi jemi pas Krishtlindjeve, ku financat tona nuk janë aspak në nivelin e duhur, ku bën shumë ftohtë dhe mbi të gjitha kur vera të duket një periudhë shumë… po shumë e largët. Besoj se e kuptuat sepse 18 Janari konsiderohet një ditë e keqe e vitit, madje 18% e njerëzve në Britaninë e Madhe, thonë se pikërisht në këtë ditë ndihen shumë keq dhe tejet të izoluar.