10 pozicionet më seksi nudo të yjeve

Angazhimi i tyre në skenën e artit shqiptar bën që syri i medies dhe i publikut të jetë gjatë gjithë kohës tek ta.

Kujdesi në dajlet publike shtohet gjatë gjithë kohës dhe kjo bën që të kurojnë deri në detaj pamjen e tyre.

Përpos në përditshmëri, artistët tanë i shohim shpesh në intervista të shumta në ekran por rol të madh luan revista dhe media online.

Për këtë arsye shumë fytyra publike kanë realizuar sete fotografike mjaft ‘hot’ të cilat i kanë shfrytëzuar për kopertina revistash e postim online.

Prive sjell 10 fotografi të yjeve tona në poza të nxehta. Cilën zgjedhni ju?
aferdita 1

aferdita 2

aferdita 3

aferdita 4

aferdita 5

aferdita 6

aferdita 7

aferdita 8

aferdita 9

aferdita 10