10 kombinime të shkëlqyeshme me çizme të shkurtra

Pa marrë parasysh se cila stinë e vitit është, këto çizme të përshtatshme dhe të rehatshme mund t’i mbathni gjatë tërë vitit dhe do të jenë ultramoderne!

Shikoni çka keni në dollapin tuaj dhe merrni këto 10 gjëra të cilat do të përshtaten shkëlqyeshëm bashkë me çizmet e shkurtra, transmeton Telegrafi.

Disa femra i konsiderojnë ato të guximshme, por po t’i kombinosh me veshjen e duhur, pamja do të jetë vërtet tërheqëse. Me taka ose jo, ato të sigurojnë gjithmonë një rehati dhe të japin elegancë, me ҫdo lloj veshjeje.

Çfarë mund të kërkosh më shumë? Hidhu një sy këtyre fotove dhe gjej cili është stili që të përshtatet më tepër.

Sako e zezë + xhinse të zeza + çizme të shkurtra me motive animale

Mantel kamel + xhemper kamel + çizme të shkurtra kamel

Fustan i bardhë nga lani + çizme të shkurtra efektive

Xhemperi me fyt + pantallona të gjera plishi + çizme të shkurtra me lëkurë nga ana e mbrapsht

Xhemper me fyt dhe me pulla + çizme klasike të shkurtra

Pantallona të gjera deri te gjunjët + çizme të shkurtra me motive animal

Fustan valëvitës me lule + çizme të shkurtra të zeza

Fustan i bardhë i leshtë + çizme të shkurtra me ngjyra

Fustan i lëkurës + çizme të shkurtra të zeza

Pallto e zezë klasike + çizme të shkurtra