10 filmat më të shkarkuar të javës dhe trailerat përkatës

10 filmat më të shkarkuar në BitTorrent, që kryesojnë tabelën këtë javë, janë: ‘Maze Runner: The Scorch Trials’ pasuar nga ‘Goosebumps’. ‘Another World’ kompleton tre të parët.

Këtë javë ka katër filma të rinj në tabelë. ‘Maze Runner: The Scorch Trials’ është filmi më i shkarkuar i javës. Të dhënat për tabelën javore për filmat më të shkarkuar janë mbledhur nga TorrentFreak dhe është vetëm për referencë informuese dhe arsimore. Të gjithë filmat në listë janë BD/DVDrips.

1. Maze Runner: The Scorch Trials